Skip to main content
Portál Ekonomické fakulty TUL pro zájemce o Erasmus+ a zahraniční mobility

Jazyková škola na Maltě

S radostí Vám přinášíme shrnutí našeho pobytu na slunném ostrově Malta! Naše tříčlenná skupina, složená z kolegyň Jany, Blanky a Pavly, právě úspěšně absolvovala týdenní intenzivní jazykový pobyt v rámci programu Erasmus+.

Naše ubytování bylo v útulné rezidenci nedaleko centra města, jazykové školy, ale také pláže. Každé ráno jsme se probouzely do poloslunečného rána a mohly se těšit na nový den plný dobrodružství. Naše jazykové lekce byly nejen poučné, ale také plné zábavy. Měly jsme možnost poznat nové přátele z různých zemí a společně jsme se učili a zdokonalovali naše jazykové dovednosti.

Po ukončení lekcí jsme si každý den užívaly volného času, který jsme trávily objevováním krás maltských památek a kouzla místní kultury. Procházky úzkými uličkami Mdiny, prohlídky historických měst a neuvěřitelně modré moře – to byly zážitky, na které budeme vzpomínat ještě dlouho.

A co teprve gastronomie! Vyzkoušely jsme speciality z různých koutů světa, které se na Maltě nacházejí. Každý večer jsme si mohly dopřát skvělou večeři a poznávat nové chutě, které nám otevřely dveře do bohaté kulturní směsice ostrova.

Náš týden na Maltě uběhl jako voda, ale zanechal v nás nezapomenutelné vzpomínky a skvělé zkušenosti. Byla to skvělá příležitost nejen k rozvoji našich jazykových schopností, ale také k poznání nových kultur a k nádhernému týdnu plnému smíchu a radosti.

Děkujeme programu Erasmus+ za tuto úžasnou příležitost.

 

Autor příspěvku

Pavla Vrabcová
  • Jazyky: angličtina
  • E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.